Fascination About اتومبیل برقی
Fascination About اتومبیل برقی
Blog Article
گفتنی است، عموما باتری خودروهای برقی عمر مشخصی دارند و بعد از چند سال باید نسبت به تعویض آنها اقدام کرد. در کشوری مانند ایران، فارغ از دردسرهای یافتن قطعه اصل یا سازگار، هزینه تهیه باتری جدید نیز بسیار بالاست و ممکن است از تحمل برخی خارج باشد.
مردم خودروی وارداتی خارج از سامانه نخرند؛ فروش «ممنوع» است
سرویس هاقیمت خودرواطلاعات داروییقیمت طلا و سکهویدئوهای فوتبالقیمت دلارکالری مواد غذاییقیمت موبایلجدول پخش فوتبالقیمت تبلتنهج البلاغهتیتر روزنامه هاصحیفه سجادیه
من متوجه نشدم که شیر برقی ورودی که فرمودین به دوستان دیگه مشکل داره کجا قرار داره
اگرچه تولید انبوه و فروش تجاری خودروهای برقی در سراسر جهان چند سالی است که آغاز شده و تا سال ۲۰۳۵ همه ظرفیت خودروسازان اروپایی و آمریکایی به این نوع ماشینها اختصاص خواهد یافت. اما خودروهای برقی ایرانی هنوز در مرحله تحقیق و توسعه و آزمایش قرار دارند و به دلیل ضعف دانش فنی و نبود زیرساختهای لازم، هنوز مشخص نیست که خریداران ایرانی چه زمانی میتوانند در خیابانها و جادههای کشور پشت فرمان ماشینهای الکتریکی ملی بنشینند و آنها را در ایستگاههای مخصوص شارژ کنند.
ماژولهای باتری معمولا یک مدار حفاظتی دارند که از افزایش بیش از حد جریان، ولتاژ و دما محافظت میکند.
پاسخ شاهد on ۹ بهمن ۱۴۰۳ at ۱۷:۲۳ بنده صفرتاصدتولید ماشین برقی را انجام میدهم ولی کشور ایران قراراست به عقب برگردد قرارنیست برای شما کاری انجام دهند کسانی مثل بنده با اندک سرمایه بهترین کالای روز را طراحی وتولید میکنند ولی اینجا پخمه پروری را جای نخبه پروری جا انداخته اند
یاس خودروی الکتریکی شهری دانشگاه علم و صنعت است که در اسفند ۱۳۹۷ رونمایی شد. این خودرو دو نفره، ابعاد کوچکی دارد و مناسب رانندگی در شهر است. سرعت این خودرو ۴۵ کیلومتر بر ساعت است و برد حرکتی آن به ۱۰۰ کیلومتر میرسد. خودرو یاس سازهای از جنس کامپوزیت دارد.
در این بخش از مقاله به معرفی قطعات و بخش های اصلی یک خودرو برقی می پردازیم.
خودرو برقی ایرانی یوز وارد بازار شد و آگهیهای فروش آن در فضای مجازی دیده میشود. در ادامه، قیمت و مشخصات این وسیله نقلیه الکتریکی را بررسی میکنیم.
از سویی و بهلطف استفاده از click here سیستمهای فنی سادهتر و قطعات مکانیکی کمتر، هزینه نهایی نگهداری و بهرهوری خودروهای برقی نیز کمتر است.
علاوه بر چالشهای پیشگفته برای خودروهای برقی که همگی چالشهایی اساسی در صنعت خودروهای الکترونیکی هستند، در بعد داخلی و در ایران، چالشهای بسیار دیگری نیز برای رواج خودروهای برقی وجود دارد.
آقای موریسون به خاطر تحصیل در رشته شیمی، بیشتر به فناوری باتری علاقه داشت تا صنعت حمل و نقل، از این رو وی مسیر متفاوتی را در پیش گرفت. البته دستاوردهای او در زمینه خودروهای برقی، الهامبخش سایر محققان و دانشمندان شد و آنها چند ماشین الکتریکی دیگر را توسعه دادند.
مصرف برق خاصی نداره،من حدودا هفته ای یک بار شارژ کردم و تغییری در قبض برق خونه ندیدم،در کل ماهی چهار بار تو شارژه هردفعه ۷ ساعت(اونم به خاطر اینکه مقداری شارژ دارها) که در کل میشه ۲۸ ساعت،در قیاس با کولر و وسایل دیگه که اغلب دارن کار میکنن چیز خاصی نیست، در کل تغیری در قبض مشاهده نکردم.